9.5/10 van 198 beoordelingen
Home | laminaat | Beautifloor West Vlaanderen Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Beautifloor West Vlaanderen


Ruimtelijk en natuurgetrouw!


De West-Vlaanderen laminaat collectie van Beautifloor is de nieuwste serie, bestaande uit 10 verfrissende decoren variƫrend van lichtgrijs, naturel tot antraciet eiken. Het bijzondere aan de Beautifloor West-Vlaanderen is dat de planken zijn afgewerkt met een Impression voeg zodat de zijkanten van de plank op een subtiele wijze worden geaccentueerd.

De Beautifloor West-Vlaanderen is geschikt voor alle ruimtes in huis en is gemakkelijk te onderhouden met een stofzuiger of door licht vochtig te reinigen volgens de onderhoudsinstructies.

De Beautifloor laminaatvloeren zijn comfortabel, geluidreducerend en zeer geschikt voor mensen met een allergie. Door de prachtige houtdessins, is het net alsof u een houten parketvloer in uw woning heeft liggen. Komt er ook nog eens bij dat de vloer zeer gemakkelijk te leggen is en ook nog eens makkelijk verhuisbaar. Bij een eventuele verhuizing bent u dus niet genoodzaakt een nieuwe vloer aan te schaffen.

Maak uw keuzeGebruiksaanwijzing Beautifloor Duinen


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.

Uniclic verbinding


Beautifloor West-Vlaanderen laminaat is voorzien van het Uniclic kliksysteem. Het Uniclic systeem is het makkelijkste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.


De complete Beautifloor collectie