9.5/10 van 203 beoordelingen
Home | Laminaat


Selecteer laminaat       Wis 
Merk
Ambiant
Balterio
Beautifloor
BerryAlloc
Douwes Dekker
Krono Original
Maison
Meister
QuickStep
Vitality
Kleur
Wit
Lichtgrijs
Grijs
Licht Eiken
Midden Eiken
Donker Eiken
Geelbruin
Roodbruin
Grijsbruin
Donkerbruin
Zwart
Steigerhout
Uitvoering
Glad zonder groef
V2 - groef aan lange zijde
V4 - groef aan alle zijden
Model
Plank standaard
Plank lang
Plank breed
Plank lang en breed
Smal
Tegellaminaat
Prijs
Tot € 10,00
€ 10,00 tot € 15,00
€ 15,00 tot € 20,00
€ 20,00 tot € 25,00
€ 25,00 tot € 30,00
Vanaf € 30,00
Dikte
6 mm
7 mm
8 mm
9 mm
9,5 mm
10 mm
12 mm
Garantie
10 jaar
12 jaar
15 jaar
20 jaar
25 jaar
Levenslang
Gebruikers klasse
AC3 - Klasse 31
AC4 - Klasse 32
AC5 - Klasse 33
AC6 - Klasse 34

Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Een Quickstep vloer voor de rest van je leven.

Wij horen iedere dag positieve reacties over de kwaliteit van Quickstep laminaat van klanten die een Quickstep vloer bezitten. Vele zijn op zoek naar een laminaatvloer voor een verbouwing of aankoop van een nieuwe woning. De eerste keuze is dan altijd een nieuwe Quickstep vloer en dat is een groot compliment voor de laminaat specialist uit België. Een fan van Quickstep ben je voor het leven.

De vele gezichten die Quickstep laminaat

Aantrekkelijk, betrouwbaar en makkelijk in omgang zijn zomaar een paar eigenschappen die je niet snel bij een laminaatvloer verwacht maar toch is dit een realistische omschrijving van een Quickstep laminaatvloer. Aantrekkelijk door de bijzondere decoren en afwerking van alle Quickstep collecties. Betrouwbaar door de bewezen lange levensduur en een gemiddelde garantie van 25 jaar. Makkelijk in omgang staat voor het gemak waar Quickstep vloeren mee gelegd worden en het eenvoudige onderhoud.

Veel meer dan laminaat

Quickstep had al snel door dat het produceren van een perfecte vloer niet voldoende was om het gevoel te ervaren van een complete vloer. Quickstep heeft een aantal unieke ondervloeren ontwikkeld waardoor er voor elke toepassing een perfecte ondervloer beschikbaar is. Laminaat in combinatie met vloerverwarming gaat perfect met Quickstep Silent Walk. Een aangenaam geluid tijdens het lopen op het laminaat bereik je door Quickstep UniSound toe te passen.

De afwerking van een vloer beschrijft de kwaliteit van de vloer en het vakmanschap waarmee deze gelegd is. Quickstep heeft plinten ontwikkeld die perfect passen bij iedere collectie. Mooi zijn de hoge rechte Largo plinten die door het formaat perfect passen bij de lange en brede laminaatplanken van de Quickstep Largo collectie. Tegelijkertijd heeft Quickstep ook gedacht aan de afwerking van het laminaat en speciaal op de moeilijke plekken zoals het afwerken bij deurkozijnen, leidingen of tegen bestaande muurplinten.

Onverwoestbaar laminaat van Quickstep

Innovatief vanaf het eerste moment. Quickstep heeft als eerste fabrikant een kliksysteem voor laminaat ontwikkeld en dat is ook direct de beste!

Een tweede mijlpaal is de Quickstep Impressive collectie die weer twee bijzondere eigenschappen aan een laminaatvloer toevoegt. De print van het laminaat loopt door in de voegen van het laminaat wat het onderscheiden tussen laminaat en een massieve vloer onmogelijk maakt. De andere nieuwe eigenschap is dat de vloer volledig waterdicht is en op de ouderwetse schrob manier schoongemaakt kan worden.

Nieuw in de collectie is de Quickstep Majestic collectie. Prachtige lange planken van 205 cm lengte en 24 cm breed. De decoren zijn er in 10 varianten en allemaal even mooi. De print vanhet laminaat loopt door en ook deze Majestic laminaatvloer is waterdicht.

Compleet Quickstep assortiment

Het volledige assortiment van Quickstep is te bezichtigen in onze showroom in Wormerveer op grote stalen. Plinten, profielen en alle mogelijke afwerking staan uitgestald met duidelijke omschrijving.
Bovendien kan je altijd rekenen op de hulp van onze Quickstep experts. Wij zijn beschikbaar wanneer je ons nodig hebt. Ook s ’avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar voor al je vragen over laminaat, plinten, ondervloeren of over het plaatsten van een bestelling. Bel of stuur een WhatsApp en wij helpen je overal mee. Voordeellaminaatvloeren doet er alles aan om het jou makkelijk te maken, maak gebruik van onze kennis en gratis advies! Je bent bij ons op het goede adres!

Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren