9.5/10 van 199 beoordelingen
Home | Laminaat


Selecteer laminaat       Wis 
Merk
Ambiant
Balterio
Beautifloor
BerryAlloc
Douwes Dekker
Krono Original
Maison
Meister
QuickStep
Vitality
Kleur
Wit
Lichtgrijs
Grijs
Licht Eiken
Midden Eiken
Donker Eiken
Geelbruin
Roodbruin
Grijsbruin
Donkerbruin
Zwart
Steigerhout
Uitvoering
Glad zonder groef
V2 - groef aan lange zijde
V4 - groef aan alle zijden
Model
Plank standaard
Plank lang
Plank breed
Plank lang en breed
Smal
Tegellaminaat
Prijs
Tot € 10,00
€ 10,00 tot € 15,00
€ 15,00 tot € 20,00
€ 20,00 tot € 25,00
€ 25,00 tot € 30,00
Vanaf € 30,00
Dikte
6 mm
7 mm
8 mm
9 mm
9,5 mm
10 mm
12 mm
Garantie
10 jaar
12 jaar
15 jaar
20 jaar
25 jaar
Levenslang
Gebruikers klasse
AC3 - Klasse 31
AC4 - Klasse 32
AC5 - Klasse 33
AC6 - Klasse 34

Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Geeft mij maar Beautifloor laminaat

Topkwaliteit, mooi en voordelig dat is de korte omschrijving van het nieuwe merk Beautifloor. Kwaliteit omdat de laminaatvoeren volledig worden geproduceerd door Quickstep en voorzien zijn van het allerbeste kliksysteem. Het Uniclic systeem. Trendy en luxe laminaat decoren worden elk jaar toegevoegd aan de collecties waardoor Beautifloor vloeren geliefd zijn door iedereen die op zoek is naar een nieuwe laminaatvloer. In vergelijking met andere laminaat merken biedt Beautifloor meer kwaliteit en exclusiviteit voor dezelfde prijs. Een mooie bijkomstigheid!

Beautifloor Ardennen


De collectie Ardennen van Beautifloor is een vlakke laminaatvloer zonder v-groeven. De decoren zijn zo gekozen dat je de groeven ook niet mist en het geheel een mooie uitstraling geeft. Kies je voor brede landhuisdelen of voor meerstrooks delen waardoor de vloer de uitstraling krijgt van een parketvloer. De Beautifloor Ardennen collectie heeft ze allemaal. Inclusief een scherpe prijs!

Beautifloor Kempen


Mat laminaat met een subtiele groef aan alle zijde van de plank, de Beautifloor Kempen collectie. De keuze voor de decoren zijn wederom zeer goed gekozen door de ontwerpers van de Beautifloor. Er is rekening gehouden met de nieuwste trends en hebben daar de keuze voor het hout en de afwerking daarvan afgestemd. Vier mooie grijze decoren met een natuurlijke uitstraling passen in zowel een modern als klassiek interieur. De Beautifloor Kempen collectie wordt afgemaakt met vier tijdloze eiken decoren waardoor deze collectie zeer compleet is te noemen.

Beautifloor Duinen


Grote lange planken zijn leverbaar in de Beautifloor Duinen collectie. De planken zijn voorzien van 4 groeven wat de vloer een rijkere uitstraling geeft door de exclusiviteit van het formaat. Het plaatsen van de collectie Duinen is eenvoudig door het gepatenteerde Uniclic systeem. Alle collecties van Beautifloor zijn te bezichtigen in onze showroom in Wormerveer. We informeren je graag over de voor en nadelen, kunnen de juiste ondervloer adviseren en een keuze maken in plinten en accessoires. Alles afgestemd op jouw situatie!

We helpen je graag wanneer het jou uitkomt!


Wij bieden meer dan alleen laminaat. Je kan altijd rekenen op de hulp van onze Beautifloor experts. Wij zijn beschikbaar wanneer je ons nodig hebt. Ook s ’avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar voor al je vragen over Beautifloor laminaat, plinten, ondervloeren of over het plaatsten van een bestelling. Bel of stuur een WhatsApp en wij helpen je overal mee. Voordeellaminaatvloeren doet er alles aan om het jou makkelijk te maken, maak gebruik van onze kennis en gratis advies!