9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | Beautifloor Ardennen Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Beautifloor Ardennen


Mooi laminaat met een mooie prijs


De Beautifloor Ardennen collectie bestaat uit een assortiment van 21 mooie decoren. Het verschil in uitvoering in de Beautifloor collectie loopt uiteen van modern tot klassiek . De echte klassieke decoren zoals Ardennen Ruy, Ardennen Arlon en de Ardennen Bastogne zijn de decoren van de eerste orde. Gewoon glad laminaat zonder enige extra specificaties en al jaren in het Beautifloor assortiment. De tweede generatie Beautifloor decoren werden voorzien van een matte oppervlakte afwerking die de natuurlijke houtstructuur laat terug komen in de toplaag. Het resultaat is een prachtige laminaatvloer, maar dan met een bouwmarktprijs.

De Beautifloor Ardennen heeft geen voeg rondom de laminaatplank. Laminaat zonder voeg is makkelijker schoon te maken en voordeliger in prijs. De uitvoering van het laminaat loopt uiteen van een breedstrook over de gehele breedte van de plank tot een 2-strip uitvoering die de indruk wekt van een steigerhouten vloer.

Maak uw keuzeBeautifloor Ardennen gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.

Uniclic verbinding


Beautifloor Ardennen laminaat is voorzien van het Uniclic kliksysteem. Het Uniclic systeem is het makkelijkste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.

De complete Beautifloor collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren