Bekijk jouw
Winkelmand
 
Combinatie korting
Showroom
9.5/10 van 711 beoordelingen      Gratis retourneren   Bezorging tot achter de voordeur   iDeal betaling extra korting     
Klantenservice
Tip: Draai jouw tablet een kwartslag voor betere weergave.
Voordeelvloeren  >  Plinten  >  QuickStep Plaatsingsset Laminaat

Prijs € 12,75

QuickStep Plaatsingsset Laminaat

 Livyn Installatie Tool  Montagekit One 4 All  Plaatsingsset Laminaat

QuickStep Plaatsingsset LaminaatMakkelijk een Quickstep vloer leggen


Een legset of plaatsingsset is eigenlijk onmisbaar bij het plaatsen van een Quickstep vloer of een vloer die gebruikt maakt van het Uniclic kliksysteem zoals Meister en Beautifloor. Het bijzondere aan de Uniclic verbinding van Quickstep is dat de vloer in elkaar geklikt kan worden, maar ook vlak in elkaar geschoven kan worden. Om de vloer makkelijker te kunnen leggen is de plaatsingset een fijn hulpmiddel.

Aanslagblok


De plaatsingsset bestaat uit drie onderdelen waaronder het aanslagblok (stootblok). Het aanslagblok plaats je tegen het laminaat in elkaar is geklikt, maar nog niet helemaal vlak ligt. Tik met een hamer zachtjes tegen het aanslagblok zodat de Uniclic verbinding mooi in elkaar sluit. Geweld is niet nodig!

Afstand blokjes


Wiggetjes worden zo ook weleens genoemd. Bij het plaatsen van een laminaatvloer moet er een ruimte van 7 tot 10 mm vrij gehouden worden tussen het laminaat en de muur. Laminaat is haaks en vlak en moet ook zo blijven tijden het plaatsen. Om de ruimte tussen de muur en het laminaat op de juiste maat te houden tijdens het plaatsen van de vloer en eventuele oneffenheden in de muur op te vangen zijn wigvormige afstand blokjes de oplossing. Ligt de vloer op zijn plaats kunnen de blokjes verwijderd worden.

Trekijzer


Een aanslagijzer of trekijzer is een handig stukje gereedschap om laminaat in elkaar te klikken waar het aanslagblok te groot is te plaatsen. Het trekijzer op de kopse kant van een rij laminaat plaatsen tussen het laminaat en de muur. Zachtjes aantikken om de Uniclic verbinding perfect te sluiten en de laminaatvloer niet te beschadigen. Het plaatsen van de laatste rij planken tegen de muur is ook handig met een trekijzer omdat er te weinig ruimte is om het aanslagblok te plaatsen.

Quickstep plaatsingsset eigenschappen:


+ Aanslagblok, trekijzer en 40 wiggen
+ Geschikt voor alle merken met Uniclic verbinding
+ Gemiddelde levertijd 2 werkdagen

Tip!

- Kom eens kijken in onze showroom om alle accessoires van Quickstep te bekijken.Plaatsingsset Laminaat

 

X € 12,75

 

12,75

Livyn Installatie Tool

 

X € 29,95

 

0

Montagekit One 4 All

 

X € 12,50

 

0


Totaalprijs inclusief 21% BTW
€ 12,75

Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap | © Voordeellaminaatvloeren