9.5/10 van 206 beoordelingen
Home | laminaat | Douwes Dekker Elegant Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Douwes Dekker Elegant


Douwes Dekker Elegant | Rustig en eigentijds


De Douwes Dekker Elegant laminaatvloer is een speciale collectie wat zich kenmerkt door de lange planken van wel 2,20 meter de breedte is ook XXL oftewel 240 mm. Dat is bijna twee zo lang als die van de meeste standaard laminaatcollecties! Alle delen hebben een v-groef rondom, die de overgang tussen de verschillende planken benadrukt. Dankzij een slim reliƫf op de houtnerf krijg je het gevoel van een echte houten planken vloer in je huis. Door de 4V-groef wordt dit gevoel nog eens extra versterkt. Deze elegante vloer past heel goed in jouw eigentijdse interieur. Daarom is de Douwes Dekker Charmant een echte aanrader! Kijk maar eens naar de Eigentijds Licht Eiken 5066 als je een warme lichte eiken vloer wilt. Of naar de Eigentijds Grijs Eiken 5067 als je een stoere robuuste vloer wilt.

En dan nog dit. Zoals alle Douwes Dekker laminaat vloeren, laat ook de Douws Dekker Elegant zich heel makkelijk plaatsen. door het zeer super makkelijke Safe Lock klik je de planken zo aan elkaar en zitten ze zo vast dat ze geen kant meer op kunnen.

Maak uw keuze
Douwes Dekker gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Douwes Dekker laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Douwes dekker collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren