Bekijk jouw
Winkelmand
 
Combinatie korting
Showroom
9.5/10 van 711 beoordelingen      Gratis retourneren   Bezorging tot achter de voordeur   iDeal betaling extra korting     
Klantenservice
Tip: Draai jouw tablet een kwartslag voor betere weergave.
Voordeelvloeren  >  Reacties


Klanten reacties

Naam Nino
Woonplaats Zaandam
Reactie Hallo, bedankt voor de snelle en correcte levering van mijn nieuwe Meister vloer. Vanaf het eerste bezoek aan de showroom tot aan de levering die stipt op tijd werd afgeleverd ben ik meer dan tevreden met de service. Het laminaat ligt nu twee weken en ik ben er nog steeds net zo blij mee als de eerste dag. De Timbersound ondervloer is net zo geluiddempend als bij jullie in de showroom. Jammer dat ik ruim tien jaar op een klikkende laminaatvloer heb gewandeld. Succes met jullie nieuwe website en ik hoop dat deze eerste reactie daar aan kan bijdragen.
Vriendelijke groet Nino en Joanie
Naam AJ Handro
Woonplaats Zaandijk
Reactie Goedemorgen medewerkers van Voordeellaminaatvloeren,
bedankt voor de tip om even op jullie nieuwe site te kijken voor een nieuwe laminaatvloer. Wat een makkelijke website is dat. Een hele verbetering mag ik wel zeggen. De keuze aan Quickstep is wat groter en daarom is mijn keuze daarop gevallen. Gisterochtend vroeg heb ik de vloer ontvangen en alles is verlopen zoals op de website vermeld. Fijn dat jullie rekening houden met mijn verzoek zo vroeg mogelijk te leveren. Ik heb geen vloeren meer nodig, maar als ze me er om vragen zal ik jullie aanbevelen.
Met vriendelijke groet, AJ Handro
Naam Bouwbedrijf Buis
Woonplaats Amsterdam
Reactie Beste Pim,
bedankt dat jij zo snel reageerde op mijn vraag over Maison vloeren. Ik zag dat de site nog niet actief was maar niet geschoten is altijd mis. Je hebt me overtuigd van de kwaliteit van Maison laminaat en ga ze binnenkort voor alle appartementen bij je bestellen. Reken op een mooie prijs zoals toegezegd en een goede aflevering.
Bij deze de reactie waar je om vroeg. Succes met je mooie site!
Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap | © Voordeellaminaatvloeren