Bekijk jouw
Winkelmand
 
Laminaat      PVC vloeren      Ondervloeren      Plinten, profielen en afwerking      Combinatie korting      Showroom
9.5/10 van 451 beoordelingen      Gratis retourneren   Bezorging tot achter de voordeur   iDeal betaling 2% korting     
Klantenservice
Tip: Draai jouw tablet een kwartslag voor betere weergave.
Voordeelvloeren  >  Plinten  >  Clipplint Halfrond 12 x 120 mm (240 cm)

Prijs € 10,95

Clipplint Halfrond 12 x 120 mm (240 cm)

 Halfrond 12 x 120 mm (240 cm)

Clipplint Halfrond 12 x 120 mm (240 cm)




MDF Clipplinten


Een MDF clipplint wordt gemonteerd met plintclips tegen een muur of wand. Het grote voordeel van clipplinten is dat de plinten niet definitief gemonteerd worden en simpel verwijderd kunnen worden om bijvoorbeeld een extra kabel achter de plint weg te werken. Een ander voordeel is het gemak van afwerken van de plint. Schilderen en klaar. De MDF clipplint is voorzien van een witte folie die dienst doet als grondverf, maar dan strakker. Schoonmaken, licht opschuren en aflakken.

Plintclips


De plintclips die benodigd zijn voor de montage van de clipplint worden verkocht per verpakking van 25 stuks. De plintclips worden geleverd inclusief schroeven, pluggen en een boormal. De clips worden om de 40 cm gemonteerd en aan het uiteinde van de plint, zodat de volgende lengte plint op de zelfde plintclip gemonteerd kan worden. Er is dan altijd een strakke overgang en zit de clipplint strak tegen de wand. Bij montage met een schroefmachine, de clipplint een halve slag met een schroevendraaier terug draaien. De plintclip is nu exact op maat om de clipplint tegen de wand te bevestigen. (gemiddeld verbruik 25 clips per 4 lengtes clipplint)

Buiten en binnenhoeken


Clipplinten kunnen net als standaard MDF plinten in verstek gezaagd worden. Een andere oplossing om een hoekverbinding te maken is om buitenhoeken en binnenhoeken toe te passen. Clipplinten kunnen recht afgezaagd worden. Het hoekstukje wordt tegen één zijde van een clipplint gelijmd. De andere plint wordt er strak tegenaan geplaatst. Buiten het gemak van het plaatsen geven buitenhoeken en binnenhoeken de plint een extra fraai uiterlijk.
Buiten en binnenhoeken zijn universeel toepasbaar voor zowel lage als hoge clipplinten. De houten hoeken zijn afgewerkt met een witte grondverf en zijn voorzien van sparingen waardoor het afzagen op de juiste lengte eenvoudig is.

Halfronde clipplint eigenschappen:


+ Prijs is per volle lengte
+ Afmeting 12 x 120 - 2400 mm (d x h x l)
+ Sfeerplint plint met sparing voor plintclips aan te achterzijde
+ Afgewerkt met een witte overschilderbare folie
+ Gemiddelde levertijd 3 werkdagen



Halfrond 12 x 120 mm (240 cm)

 

X € 10,95

 

10,95


Totaalprijs inclusief 21% BTW
€ 10,95

Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren