9.5/10 van 307 beoordelingenKlantenservice bereikbaar
tussen 9.00 en 20.00 uur

Tip: Draai jouw tablet een kwartslag voor betere weergave.
Home | Werkwijze

Werkwijze

Voordeellaminaatvloeren.nl dankt haar succes, naast de scherpe prijsstelling, voor een belangrijk deel aan de duidelijke werkwijze die reeds jaren wordt gehanteerd. Wij begrijpen dat het bestellen van een nieuwe vloer voor onze klanten geen dagelijks werk is. Dankzij ons heldere stappenplan hoeft dat ook niet! Wij zorgen er graag voor dat u de voor u juiste keuze maakt uit de haast onbegrensde mogelijkheden en geven u bij iedere stap graag een eerlijk advies.
Toch nog vragen? Neem dan contact op en laat u adviseren door een van onze medewerkers met jarenlange ervaring in het verkopen en leggen van laminaat en PVC vloeren en alles wat daarbij hoort.

Laminaat en PVC vloeren met onbegrensde mogelijkheden


Voordat u uw keuze kunt maken is het belangrijk dat u volledig op de hoogte bent van de vele mogelijkheden. Wij voorzien u uiteraard graag van alle informatie. Op Voordeellaminaatvloeren.nl vindt u alle informatie over onder andere volgende bekende merken: Quickstep, Meister, Ambiant Maison, Krono Original, CanDo, BerryAlloc, Haro, Mega Living, Beautifloor, LocFloor en Parador. Ook geven wij u online uitleg over het inmeten en de leggen van uw vloer.
Wanneer u liever een papieren brochure heeft, kunt u deze natuurlijk bij ons aanvragen. Voor een persoonlijk gesprek bent u van harte welkom in onze showroom in Wormerveer. Daar kunnen wij u volledig informeren in een adviesgesprek. We kunnen het verschil in ondervloer tonen en alle mogelijkheden om uw nieuwe vloer in de puntjes af te werken. We hebben van alle bekende merken laminaat grote vloerstalen om de juiste keuze te kunnen maken.

Een laminaat of PVC vloer samenstellen


Een nieuwe vloer samenstellen is via Voordeellaminaatvloeren.nl zeer eenvoudig door het gemak van de website. Vloeren van alle bekende merken staan overzichtelijk gerangschikt op alfabetische volgorde. Bekijk het volledige assortiment laminaat of PVC vloeren of maak simpel een selectie door uw wensen aan te selecteren.
Bekijk de details door op het decor te klikken en zie direct alle eigenschappen van de vloer overzichtelijk gerangschikt. Prachtig plinten en profielen in identiek decor zijn eenvoudig toe te voegen aan uw nieuwe vloer.

Vrijblijvend alle voordelen bekijken


Voordeellaminaatvloeren.nl onderscheid zich door persoonlijke aandacht en service voor ieder klant, snelle levertijden en scherpe prijzen. Service die u gewend bent van de specialist, maar dan online. Gebruik WhatsApp om foto's te sturen van uw situatie als daar vragen over zijn. Direct het juiste antwoord ontvangen zodat u verder kunt met uw plannen ontwikkelen. Persoonlijke aandacht aan iedere order die online binnen komt heeft als voordeel dat bij twijfel we contact opnemen.
Snelle levertijden zijn mogelijk door de wijze van communiceren tussen da fabrikant en de consument en de wijze zoals wij het transport hebben geregeld. Uw bestelling wordt direct verwerkt en naar de juiste afdeling verzonden. Dezelfde werkdag ontvangt onze planning een bevestiging van de fabrikant. Uw order staat een dag later gereed om te verzenden. En de prijs zal u verrassen, want wij zijn al jaren de goedkoopste vloeren leverancier van Nederland!

Een laminaat of PVC vloer bestellen


Een nieuwe vloer bestellen zoals u dat wil dat kan bij Voordeellaminaatvloeren.nl De zekerheid dat u de vloer foutloos besteld, op de dag geleverd wordt die u het beste uitkomt en de zekerheid van betaling. Iedere vloer wordt overzichtelijk beschreven en alle details worden op duidelijke afbeeldingen getoond. De beschikbare toebehoren om uw laminaat of PVC vloer compleet te maken zijn eenvoudig aanklikbaar zodat uw vloer compleet om te plaatsen wordt geleverd.
Elke vloer is voorzien van de korte levertijd. Uiteraard bepaald uzelf wanneer u de vloer wilt ontvangen. Een dag voor levering informeren we u over de verwachte aankomsttijd van de chauffeur die uw nieuwe vloer komt afleveren.
Betalen van uw laminaat of PVC vloer doet u direct bij het bestellen van uw vloer. Voordelen zijn wederom een snelle levertijd, u hoeft geen contact geld in huis te halen en bent u niet op het afleveradres kunnen we de vloer compleet na ontvangst van een naam en handtekening die voor u de vloer aanneemt.

Uw bestelde laminaat of PVC vloer afleveren


Onze chauffeur komt op de afgesproken dag de vloer bij u afleveren. Uiteraard zorgen wij voor een goede verpakking, zodat het product niet beschadigen kan. Uw bestelling wordt op de begane grond afgeleverd, in uw hal of woonkamer. Indien uw woning zich niet op de begane grond bevindt, zal onze chauffeur uw bestelling afleveren in de hal van uw flat of appartementencomplex. Het is helaas niet mogelijk om uw bestelling op een bovenverdieping af te leveren, in verband met ARBO wetgeving. Onze chauffeur overhandigt u de factuur en u tekent voor ontvangst van de vloer.

Vragen?


Mocht u nog vragen hebben over onze producten en werkwijze, dan kunt u natuurlijk contact opnemen. Op onze Meest Gestelde Vragen pagina vindt u waarschijnlijk een duidelijk antwoord op uw vraag. Staat uw vraag er niet bij, dan horen wij dat graag van u. Wij geven een duidelijk antwoord.

WhatsApp ons


Indien u direct een antwoord wilt, kunt u ons toevoegen in WhatsApp en uw vraag stellen, eventueel voorzien van foto's van uw situatie. U krijgt van ons altijd een duidelijk en snel antwoord!

Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren