9.5/10 van 204 beoordelingen
Home | laminaat | Krono Original Super Natural Wide Body Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Krono Original Super Natural Wide Body


Krono Original Super Natural Wide Body, de vloer van uw dromen!


Als je een nieuw huis aan het kopen bent, is het vaak meegenomen als de vloer die er al in ligt helemaal je smaak is. Maar soms is het ook een lekker gevoel als je helemaal van top tot teen opnieuw kunt beginnen. Krono Original komt met de Super Natural Wide Body weer sterk uit de hoek. Deze serie bestaat uit 7 prachtige decoren die, de naam zegt het al, een super natuurlijke uitstraling hebben.

Alle vloeren uit deze Krono Original Super Natural Wide Body serie hebben extra brede delen en een v-groef aan de lange zijden waardoor ze nog mooier uitkomen in welke kamer je de vloer ook legt, je zult versteld staan hoe de vloer zich aanpast aan de omgeving. Daarbij is de vloer zeer krasbestendig. Veel meer dan bijvoorbeeld een eikenplanken vloer. Dit komt door de Microscratch Protect laag wat de vloer zeer sterk maakt.

Ook hebben de planken een vochtafstotende coating en is dus ook zeer geschikt voor plaatsen in je huis zoals de keuken of hal. Dat is mooi als je de vloer wilt laten doorlopen in alle ruimtes van je huis. Kortom, met de Krono Original Super Natural Wide Body haal je een vloer in huis waar je jaren lang plezier van zult hebben! En, waar je ook nog eens 25 jaar garantie op hebt.

Als je benieuwd bent naar bijvoorbeeld een mooie donkere rustgevende decor kijk dan eens naar de Enigma Eik 8372 Of je wilt misschien een frisse lichte vloer voor de computerkamer? Bekijk dan de Verweerde Eik 8476 Met de super mooie decoren van de Super Natural Wide Body heb je altijd ruime kans van slagen!

Maak uw keuze
Krono Original Super Natural Wide Body gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Krono Original laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Krono original collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren