9.5/10 van 210 beoordelingen
Home | laminaat | Douwes Dekker Aardig Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Douwes Dekker Aardig


Douwes Dekker Aardig | Eigentijds en uniek!


De Douwes Dekker Aardig laminaatvloer is een mooie instapcollectie met een ingetogen kleurgebruik op landelijk eiken. Dankzij de rustgevende kleuren kunt je deze collectie uitstekend combineren met alle meubelstijlen. Door zijn eigen karakter geeft de Douwes Dekker Aardig een eigen sfeer aan elke woonruimte. Kijk maar eens naar de Naturel Eiken 5052 als je een warme vloer wilt. Of naar de Wit Eiken 2V 5056 als je een mooie lichte vloer wilt.

Wat de Douwes Dekker Aardig collectie ook bijzonder maakt, is dat sommige vloeren een v-groef hebben en andere juist weer niet. Dit zorgt ervoor dat je woning een extra neutrale en rustige indruk geeft. Dit wordt ook nog eens versterkt door de fijne houtstructuur die de decorlaag heeft.

En dan nog dit. Zoals alle Douwes Dekker laminaat vloeren, laat ook de Douws Dekker Aardig zich heel makkelijk plaatsen. door het zeer gebruiksvriendelijke Twin Clic legsysteem klik je de planken zo aan elkaar en zitten ze zo vast dat ze geen kant meer op kunnen.

Maak uw keuze
Douwes Dekker gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Douwes Dekker laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Douwes dekker collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren