9.5/10 van 204 beoordelingen
Home | laminaat | Balterio Urban Wood Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Balterio Urban Wood


Balterio 042 Harlem Woodmix


De Balterio Urban Wood is voorzien van het alom geprezen 4-zijdige micro V-groef. Dit zorgt voor een zeer speels effect en geeft je woning nét dat beetje extra. Kijk maar eens naar de Manhattan Woodmix 042 als je een noeste stoere uitstraling wilt. Of naar de soho woodmix 069 als je een hippe city look and feel zoekt.

De Balterio Urban wood laat zich heel makkelijk plaatsen. Door het zeer gebruiksvriendelijke ClickPress® kliksysteem klik je de planken zo aan elkaar en zitten ze zo vast dat ze geen kant meer op kunnen. De Balterio Urban wood met gemak overal in je huis te plaatsen. Of het nou de woonkamer, de keuken of de hal is, De Balterio Urban wood is overal inzetbaar. Zelfs voor gebruik in kantoren of winkels volstaat deze hippe onverwoestbare collectie. Plaats je de vloer in je huis, dan krijg je er 25 jaar garantie op.

Maak uw keuze
Balterio Urban Wood gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Balterio laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Balterio collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren