9.5/10 van 199 beoordelingen
Home | laminaat | Balterio Tradition Quattro Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Balterio Tradition Quattro


Balterio Tradition Quattro, traditie voor altijd!


Een vertrouwd thuisgevoel begint bij een naar eigen smaak ingerichte interieur. De een houdt van een warme landelijke sfeer, de ander van een mooi strak design. De Balterio Tradition Quattro serie past feilloos in deze uiteenlopende stijlen en versterkt uw huiselijk gevoel nog meer.

Door het natuurlijk aanvoelende oppervlak genaamd True to nature® touch zou je bijna vergeten zijn dat het laminaat vloeren zijn. Ze zijn simpelweg niet meer van echte eiken planken te onderscheiden. Zelfs de experts zijn het ermee over eens.

True to nature® touch zorgt ervoor dat de structuur van de toplaag synchroon loopt met het onderliggende houtdecor en geeft je de indruk dat het een massief houten vloer is. Het gevoel van echtheid wordt ook nog eens versterkt door de 4-zijdige micro v-groeven.

Voor alle gelegenheden stralen Balterio Tradition Quattro laminaatvloeren genegenheid uit. Of het nou voor de woonkamer is of de hal en zelfs de keuken, De vloeren staan overal hun mannetje. Ook voor kantoorruimte is de vloer uitermate geschikt. Als uw de vloer voor in uw huis gaat gebruiken dan zit er een garantie van 25 jaar op.

Daarnaast gaat het installeren van de Balterio Tradition Quattro heel eenvoudig, dankzij het ClickXpress®-kliksysteem. Een vloer leggen is nooit zo eenvoudig geweest als nu.

Maak uw keuze
Balterio Tradition Quattro gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Balterio laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Balterio collectie