9.5/10 van 210 beoordelingen
Home | laminaat | Balterio Tradition Elegant V4 Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Balterio Tradition Elegant V4


Balterio Tradition Elegant V4, laminaat om van te smullen!


Feest! Het nieuwe huis is gekocht. Het inrichten kan gaan beginnen. Wat gaan we doen, een vloer zoals we die hadden? Of iets geheel anders? In het andere huis lag een massieve merbauhouten vloer. Erg mooi maar zo onderhoudsgevoelig. Maar wel écht hout he? "Wat zeg je me nou? Laminaat is tegenwoordig ook heel natuurgetrouw?" Jawel, Balterio heeft een nieuwe prachtige collectie op de markt gebracht wat zo realistisch en natuurgetrouw aanvoelt, dat zelfs experts amper nog het verschil voelen. Zeker nu Balterio met het gepatenteerde True to nature® touch op de markt is gekomen. Dit fenomeen zorgt ervoor dat de structuur van de toplaag synchroon loopt met het onderliggende houtdecor en geeft je de indruk dat het een massief houten vloer is. Het gevoel van echtheid wordt ook nog eens versterkt door de 4-zijdige micro v-groeven.

Als je kiest voor een topklasse elegante vloer, dan is de Balterio Tradition Elegant V4 een perfecte match! Hou je van een lichte vloer bijvoorbeeld voor de slaapkamer, kies dan voor de Vanille Eik 690 of gaat je smaak meer uit naar een mooie warme vloer, kijk dan eens naar de Salsa Eik 092 Kortom, Met de Collectie heb je ruime keuze.

Voor alle gelegenheden stralen Balterio Tradition Elegant v4 laminaatvloeren luxe uit. Of het nou voor een kantoorruimte is of voor een eengezinswoning. Als uw de vloer voor in uw huis gaat gebruiken dan zit er een garantie van 25 jaar op. Daarnaast gaat het installeren van de Balterio Tradition Elegant V4 heel eenvoudig, dankzij het ClickXpress®-kliksysteem. Een vloer leggen is nooit zo eenvoudig geweest als nu.

Maak uw keuze
Balterio Tradition Elegant V4 gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Balterio laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Balterio collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren