9.5/10 van 199 beoordelingen
Home | laminaat | Balterio Quattro Vintage Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Balterio Quattro Vintage


Balterio Quattro Vintage, Retro maar toch super modern!


"Vroeger was alles beter" Dat hoor je veel mensen zeggen. Een auto was nog van echt staal en vloeren van massief hout. Balterio heeft met zijn Quattro Vintage collectie een mooie tussenweg gevonden. De vloeren brengen de jaren 50 terug in je huis maar hebben de technologie van deze tijd. Dat wil zeggen dat ze onverwoestbaar zijn en zeer makkelijk te plaatsen. Bovendien, laminaat vloeren vergen weinig onderhoud. Dankzij het originele 3D Wood Effect en True to Nature®touch. Voelen de vloeren heel natuurlijk aan en hebben de look and feel van écht hout maar biedt het gemak van laminaat. Kijk maar eens naar de Sherlock Eik 907 als je een warme uitstraling wilt. Of naar de Lipicia Eik 908 als je een mooie lichte vloer wilt.

Balterio Quattro Vintage brengt niet alleen uw huis in retro sferen maar geeft uw interieur dé finishing touch! En voor de doe-het-zelvers onder ons, door het gebruiksvriendelijke PressXpress® kliksysteem klik je de planken zo aan elkaar. Komt er ook nog eens bij dat je de Quattro Vintage met gemak overal in je huis kan leggen. Of het nou de woonkamer, de keuken of de hal is, De Balterio Quattro Vintage staat overal zijn mannetje. Zelfs voor gebruik in kantoren kan de Balterio Quattro Vintage gebruikt worden. Gebruik je de vloer voor huiselijk gebruik, dan krijg je er 25 jaar garantie op. De Balterio Quattro Vintage is voorzien van een 4-zijdige micro V-groef waardoor de planken heel realistisch aanvoelen.

Maak uw keuze
Balterio Quattro Vintage gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Balterio laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Balterio collectie