9.5/10 van 199 beoordelingen
Home | laminaat | Balterio Magnitude Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Balterio Magnitude


Balterio Magnitude, een prachtige keuze!


Wat is het toch fijn als je thuiskomt van je werk en de vlindertjes in je buik voelt bij het aanzien van je nieuwe Balterio laminaatvloer. Het was de beste beslissing die je het afgelopen jaar genomen had. "We liepen er tegenaan te hikken, maar als we eerder hadden geweten dat het door het super handige ClickXpress®-kliksysteem zo makkelijk te leggen was, hadden we het veel eerder gedaan".

Kiezen tussen een echte eikenplanken vloer of een Balterio Magnitude laminaatvloer is niet moeilijk. Dankzij het originele Chromezone® en natuurgetrouwe True To Nature® Touch effect voelt de vloer heel natuurlijk aan en is niet van echt te onderscheiden. Zelfs de ouwe-rotten uit het vak zijn het daarover eens.

Voor alle gelegenheden stralen Balterio Magnitude laminaatvloeren luxe uit. Of het nou voor een kantoorruimte is of voor een eengezinswoning. Doordat het laminaat mat glanzend is zorgt dit voor een luxe afwerking. De Balterio Magnitude heeft een garantie van 25 jaar voor huiselijk gebruik.

Daarnaast gaat het installeren van de laminaatvloeren heel eenvoudig, dankzij het ClickXpress®-kliksysteem. Wanneer je gemakkelijk een verandering wilt aanbrengen in jouw huis zijn laminaatvloeren het antwoordt. Wij bieden tenslotte kwaliteit en advies op al jouw vragen over Balterio laminaat.

Maak uw keuze
Balterio Magnitude gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Balterio laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Balterio collectie