9.5/10 van 203 beoordelingen
Home | laminaat | Balterio Impressio Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Balterio Impressio


Balterio Impressio, ruimtelijk en grenzeloze schoonheid


5 uur, het werk zit erop. Rennen naar de metro, die zit weer helemaal vol met natte regenjassen. Wat is het dan toch fijn om dan thuis te komen. Je Balterio Impressio vloer glimlacht je tegemoet. De Balterio Impressio is zo ontworpen dat waar je de vloer ook plaatst, het een heel ruimtelijk gevoel geeft. Dit komt door het speciaal Panoramic Design®.

Wat de Balterio Impressio ook bijzonder maakt, is dat de planken van twee kanten zijn voorzien van V-groeven. Dit zorgt voor een zeer speels effect en om het nog allemaal mooier te maken, zijn de planken wat korter en wat breder dan de gemiddelde laminaat plank. Dit zorgt ervoor dat je woning nét dat beetje extra geeft. Kijk maar eens naar de Gevlamde Eik 60915 als je een warme uitstraling wilt. Of naar de Arctic Floorboard 60158 als je een mooie lichte vloer wilt.

En dan nog dit. Zoals alle Balterio laminaat vloeren, laat ook de Balterio Impressio zich heel makkelijk plaatsen. Door het zeer gebruiksvriendelijke ClickPress® kliksysteem klik je de planken zo aan elkaar en zitten ze zo vast dat ze geen kant meer op kunnen. Komt er ook nog eens bij dat je de Balterio Impressio met gemak overal in je huis kunt leggen. Of het nou de woonkamer, de keuken of de hal is, De Balterio Impressio is overal inzetbaar. Zelfs voor gebruik in kantoren volstaat De Balterio Impressio. Plaats je de vloer in je huis, dan krijg je er 25 jaar garantie op.

Maak uw keuze
Balterio Impressio gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Balterio laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Balterio collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren