9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | Balterio Dolce Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Balterio Dolce


Balterio Dolce laminaat een vloer zonder zorgen, wat wil je nog meer?

Balterio Dolce ziet er uit als een echte eiken planken vloer maar heeft het gemak van laminaat. Geen zorgen meer dus als de hond iets te enthousiast een paar rondjes om te salontafel maakt.

De Balterio Dolce laminaat vloeren bestaan uit 12 verschillende decoren uitgevoerd geselecteerde houtdessins. Bijzonder aan de Balterio Dolce serie is de grote variatie in motieven in dezelfde serie wat een natuurlijke uitstraling geeft. Ze overtuigen met oppervlakken van Balterio Dolce 018 Barrel Eik tot Balterio Dolce 754 Witte Hemlock.

De Balterio Dolce collectie heeft een breedte van 192 mm, een lengte van 1261 mm en is zeer makkelijk te plaatsen dankzij het gepatenteerde ClickXpress® kliksysteem dat de vloer dusdanig in mekaar klikt, dat het geen kant meer op kan. Uw interieur krijgt een geweldige boost als u voor de Balterio Dolce serie kiest.

Maak uw keuzeBalterio Dolce gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Balterio laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.

De complete Balterio collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren