9.5/10 van 340 beoordelingenKlantenservice bereikbaar
tussen 9.00 en 20.00 uur

Tip: Draai jouw tablet een kwartslag voor betere weergave.
Home | Retour
Retouren

Uitzonderlijke retourservice!

Volle pakken laminaat over? We halen het gratis op


Vind jij het ook zo zonde van je geld als te veel bestelde pakken laminaat verdwijnen naar de schuur of naar de zolderkamer? Dat vinden wij ook!
Te weinig bestellen is ook niet handig natuurlijk. Als je de klus in één keer wilt klaren en je niet zeker bent van de afmetingen is dat lastig maar wij kunnen je daarbij helpen.

Ben je niet zeker van de hoeveelheid pakken laminaat die je nodig hebt, kun je ons altijd bereiken via mail, telefoon of per whats-app voor het juiste advies. Heb je ondanks je beste berekeningen nog een paar pakken laminaat over, halen we die met net zoveel plezier retour als we ze afgeleverd hebben. De retourkosten betalen wij.

Geld terug storten

Jij betaalt snel, wij dus ook! Wij zijn blij met jouw als klant en zullen daar alles aan doen om jou dit gevoel te geven. Geld terugstorten is een kleine moeite. Jij geeft aan welke en hoeveel pakken laminaat we terug mogen halen, jij geeft een bankrekening met bijbehorende naam op en wij maken direct naar ontvangst van de vloer het creditbedrag aan je over. Wij maken gebruik van de Rabobank dus kan er maximaal één werkdag tussen betaling en ontvangst zitten.

Retourtermijn

De retourtermijn voor online aankopen is 14 dagen en is wettelijk geregeld. Aangezien laminaat even de tijd nodig heeft om te acclimatiseren en een strakke planning weleens uitloopt hanteren wij een retourtermijn van 30 dagen gerekend vanaf de afleverdag.

Ongeopende en onbeschadigde pakken laminaat mogen retour.
Aangebroken pakken laminaat, plinten, ondervloer en toebehoren vallen niet onder de retourservice en vallen onder het herroepingsrecht.

Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren