Bekijk jouw
Winkelmand
 
Laminaat   |   PVC vloeren   |   Ondervloeren   |   Plinten, profielen en afwerking   |   Combinatie korting   |   Showroom
9.5/10 van 385 beoordelingen      Gratis retourneren   Bezorging tot achter de voordeur   iDeal betaling 2% korting     
Klantenservice
Tip: Draai jouw tablet een kwartslag voor betere weergave.
Voordeelvloeren  >  Plinten  >  QuickStep Multistrip

Prijs € 4,80

QuickStep Multistrip

 Multi Clips (25 stuks)  Multistrip

QuickStep MultistripQuickstep Multistrip, plakplint met een clip

(Uit de collectie van Quickstep - Niet meer leverbaar)
Quickstep heeft de plakplint op een hoger niveau gebracht door een kleine groef aan de onderzijde van de Multistrip te maken waar precies een clip in past. Het grote voordeel van een Multistrip ten opzichte van een plakplint is dat de Multistrip niet vast wordt geplakt aan het laminaat, maar erop ligt en het laminaat onder de Multistrip kan uitzetten en krimpen. Bij plaatsen waar er geen ruimte is voor een clip heeft Quickstep aan de onderzijde van de Multistrip een zelfklevende tape gemaakt. Simpel de beschermlaag van de tape verwijderen en vastplakken.

Plakplinten in het decor van het laminaat


Wij leveren voor alle Quickstep laminaatvloeren universele plakplinten in identiek decor. Dit zijn geen originele plinten, maar zijn voordeliger, hebben een hardhouten kern, zijn makkelijk op maat te maken en uit voorraad leverbaar. Uiteraard zijn plakplinten voorzien van een zelfklevende plakstrip. Clips om de Multistrip te kunnen monteren worden om de 40 cm geplaatst. Clips worden verkocht per verpakking van 25 stuks.

Ontvet en stofvrij


Multistrips en plakplinten hebben een zeer sterk hechtende plakstrip aan de onderzijde van de plint. Toch laten plinten vaak na enige tijd los en dat is niet nodig. Stofzuig de vloer grondig voor het afwerken en maak de vloer op de plaatsen waar een Multistrip of plakplint geplaatst wordt vetvrij. Wasbenzine of ammoniak verdund in water is zeer geschikt als ontvetter en is vaak te vinden in ieder huis.

Uit de collectie van Quickstep (niet meer leverbaar)

Multistrip

 

X € 4,80

 

4,80

Multi Clips (25 stuks)

 

X € 10,79

 

0


Totaalprijs inclusief 21% BTW
€ 4,80

Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren