9.5/10 van 199 beoordelingen
Home | Laminaat | Meister Lindura HD 300 320 Eik rustiek 8410

Meister Lindura HD 300 320 Eik rustiek 8410

Meister Lindura HD 300-320 natuurgeolied | Een laminaat met intelligente opbouw!


Meister heeft met de Lindura Eik rustiek 8410 een laminaatvloer met een intelligente opbouw gemaakt. De stabiele HDF-tussenlaag wordt namelijk onder hoge druk en temperatuur samengeperst met een toplaag van echt hout, en er wordt een laag gemaakt van Wood Powder en een tegenfineer van echt hout en Wood Powder. Alleen op die manier ontstaat een vloer die robuust, belastbaar, gemakkelijk in het onderhoud en ook nog eens echt mooi is - een echte houten hightech-vloer dus.

De Meister Lindura Eik rustiek 8410 heeft net als alle Meister laminaatvloeren het gepatenteerde MasterclicPlus. Gegarandeerd een snelle plaatsing door het gebruiksvriendelijke kliksysteem.

Tip!

- Kom eens kijken in onze showroom om het decor Meister Lindura HD 300-320 Eik rustiek 8410 in het echt te bekijken op grote vloerstalen.
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden
Makkelijk bestellen met video tips. Bekijk bestelinformatie
Bereken uw prijs
Adviesprijs       € 59,95 m²
Voordeelprijs € 53,95 m²
Prijs per pak a 2.500 m² € 134,87
Benodigd aantal m² / Aantal pakken    
/ Totaalprijs
€ 134,87

Meister Lindura HD 300 320 decorenMeister Lindura HD 300 320 Eik rustiek 8410

logo Qshops
Technische informatie
Levertijd 3 dagen
Uitvoering Breedstrook
Randafwerking V4 - groef aan alle zijden
Fabrieksgarantie 20 jaar
Gebruikersklasse AC6 - Klasse 34
Afmetingen (l x b x d) 2600 x 320 x 11 mmmm
EAN nummer 4011138807757
Matlook
Vloerverwarming
   

Meister Lindura HD 300-270 | natuurgeolied, extra breed!


De Meister Lindura HD 300 320 Eik rustiek 8410 is een oersterke laminaatvloer met een deklaag van echt hout wat samengeperst wordt met de Wood-Powder techniek op een HDF drager. Het edelhout is afgewerkt met een natuurolie waardoor de nerven en knoesten in de Meister Lindura vloer mooi tot hun recht komen. De Meister Lindura HD 300 vloerencollectie bestaat uit 15 prachtige decoren en is beschikbaar in 2 verschillende formaten: 270 mm x 2200 mm en 320 mm x 2600 mm.

De verschillende breedtes kunnen in combinatie gelegd worden. Dat levert een heel fraai patroon op! De Wood-Powder techniek zorgt ervoor dat de scheuren en knoesten prachtig worden gecorrigeerd en de Meister Lindura zeer drukvast wordt. De Meister Lindura HD 300-320 is in ieder geval zeer vooruitstrevend en garandeert jarenlang onbezorgd woonplezier!
Kijk maar eens naar de Eik rustiek goudbruin 8514 als je een warme vloer wilt. Of naar de Eik levendig white washed 8427 als je een mooie lichte vloer wilt.

De Meister Lindura HD 300 320 Eik rustiek 8410 laminaatvloer is standaard voorzien van een paar unieke eigenschappen, zoals een gepatenteerd MasterClicPlus systeem dat het leggen van de vloer zeer eenvoudig maakt en is rondom voorzien van v-groeven.

Gebruiksaanwijzing Meister Lindura HD 300-320


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Meister Lindura HD 300 320 Eik rustiek 8410 laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld bij iedere vloer.

MasterClicPlus verbinding


Meister Lindura laminaat is voorzien van het MasterClicPlus kliksysteem aan de lange zijde van de plank. Het MasterClicPlus systeem is het makkelijkste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.

Voorbereiden van de vloer


Vóór het openen moeten de pakketten laminaat acclimatiseren. Bewaar de pakketten hiervoor ongeveer 48 uur (in de winter ca. 3 à 4 dagen) in het midden van de ruimte waarin de vloer wordt gelegd. Bewaar de pakken niet in de nabijheid van vochtige gipsmuren of kort tevoren van nieuw behang voorziene wanden. Voordat u de laminaatvloer legt, moeten buitendeuren en ramen worden ingebouwd en alle schilder-en lakwerkzaamheden zijn beëindigd. De kamertemperatuur moet ongeveer 20°C (minimaal 15°C) bedragen, bij een relatieve luchtvochtigheid van ca. 50-60 procent. Meister vloeren vereisen een permanent woonklimaat van ca. 50–60 procent relatieve luchtvochtigheid bij een kamertemperatuur van ca. 20 °C. Controleer het laminaat n voor het leggen en bij daglicht op herkenbare fouten of schade, alsmede op kleur en structuur. Sorteer het laminaat vóór het leggen zodat u later het gewenste kleur- en structuurbeeld van de vloer behoudt. Bij reeds gelegde producten kan geen reclamatie worden ingediend!

De ondergrond van de te leggen vloer


De ondergrond van de te leggen vloer moet voor montage geschikt zijn in overeenstemming met de algemeen erkende regels van het vak. Deze moet dus droog, vlak, hard en schoon zijn. Het restvochtgehalte mag volgens de CM-methode bij minerale ondergronden maximaal 2% (bij vloerverwarming 1,8%), bij anhydride maximaal 0,5% (bij vloerverwarming 0,3%) bedragen.
Oneffenheden in de ondergrond van drie of meer millimeter op de eerste meter of van twee of meer millimeter per overige strekkende meter, moeten geëgaliseerd worden. Op elke minerale ondergrond moet kuipvormig een 0,2 millimeter dikke PE-folie als vochtbarrière worden gelegd. De banen moeten elkaar minstens 20 centimeter overlappen en worden afgeplakt aan de uiteinden van isotape.
Bij plaatsing in ruimtes zonder kelder eronder moet volgens de geldende voorwaarden voor hoogbouw (ter voorkoming van vochtschade) de vloerplaat ter plekke volledige bescherming bieden tegen vocht uit de grond.

U kunt Meister vloeren op een verschillende ondergrond, zoals bijvoorbeeld PVC-, linoleum- of stenen vloeren leggen, als deze oude ondergronden ten minste stevig zijn verlijmd en nergens zijn losgeraakt. Op dergelijke ondergronden moet echter wel eerst folie als tussenlaag worden aangebracht. Op bestaande houtplanken, hout constructiemateriaal, OSB vlakken, droogbouw elementen kan geen PE-folie kan als vochtbarrière worden gelegd. Vloerbedekking van textiel, zoals bijvoorbeeld tapijt of vilt moet niet alleen om technische maar vooral hygiënische redenen worden verwijderd.

Algemene aanwijzingen


Meister vloeren zijn niet geschikt voor montage in vochtige ruimtes (badkamer, sauna, stoomcabines). De vloer wordt zwevend en zonder verlijming gelegd. Door de Masterclic Plus-verbinding is het leggen snel en eenvoudig. De vergrendeling aan de korte zijde gebeurt door het leggen van de volgende rij. Bovendien is zij een waardevolle plaatsingshulp, want op deze manier komen de lamellen vanzelf in de juiste stand ten opzichte van elkaar. Til daarbij de lamel licht op en draai hem heel eenvoudig met de tand in de groef van de reeds gelegde lamel in.
Als uw te leggen oppervlak langer of breder is dan 10 meter langer of breder dan 6 meter, dan is een bewegingsvoeg absoluut noodzakelijk. Deze dekt u af met een overgangsprofiel. Belangrijk zijn deze voegen ook tussen twee aan elkaar grenzende ruimten, in deurdoorgangen, open doorgangen en in kamers met veel hoeken en nissen. Gebruik beslist een aanpassings- en afsluitprofiel voor fraaie overgangen bij aangrenzende, lagere oppervlakken resp. vloeren, of voor afsluitingen tegen hoger liggende aangrenzende drempels, tegels en dergelijke.
Traptreden kunnen worden afgesloten meteen trapkantprofiel. Let er bij het leggen op dat er bij alle wanden een afstand van minstens 10 millimeter wordt aangehouden. Houd ook rekening met deze afstand bij alle zuilen, verwarmingsbuizen, stalen deurkozijnen en dergelijke. Houten deurkozijnen kunnen zo nodig worden ingekort. Leg daarvoor een losse lamel met de bovenzijde naar beneden tegen het kozijn en zaag het kozijn langs de lamel af.

Uw nieuwe Meister laminaatvloer onderhouden


Het dagelijks onderhoud bestaat in feite enkel in het wegnemen van stof en losliggend vuil. Dit kan perfect droog gebeuren. Met een onderhoudset van het merk QuickStep kan u zowel droog als licht vochtig onderhouden. Bij het droog onderhoud neemt de microvezeldoek door zijn vorm en samenstelling alle vuil weg. Voor een meer intensieve reiniging volstaat een licht vochtig onderhoud. Bij licht vochtig onderhoud wordt de microvezeldoek bevochtigd met de waterverstuiver en een beetje Meister schoonmaakmiddel of u gebruikt een goed uitgewrongen dweil.
Laminaatvloeren met afgeschuinde v-groef is een uitsluitend droge reiniging aangeraden omdat bij een vochtige reiniging, vuil kan aankleven in de schuine kant en dit zal moeilijk te verwijderen zijn. Daarom moet u altijd eerst de vloer stofzuigen of met een microvezeldoek droog reinigen. Reinig nadien eventueel licht vochtig. Dweil altijd na met een droge microvezeldoek.

Onderhoudsmiddel / schoonmaakmiddel


Omdat er op laminaat, bij intensiever gebruik, een dunne laag vet gevormd kan worden is het beste Meister onderhoudsmiddel met water te gebruiken. Indien u veel op kousen loopt, als er kleine kinderen op de vloer spelen en rondkruipen of als er honden aanwezig zijn dan is dit veel meer het geval. Een geschikt onderhoudsproduct is een product dat geen lagen opbouwt, en dat niet agressief in de naden dringt en deze laat opzwellen. Meister onderhoudsmiddel is hiervoor speciaal ontwikkeld. In combinatie met de microvezeldoekjes staat deze garant voor een perfect en probleemloos onderhoud. Alle onderhoudsproducten zijn verkrijgbaar in onze online-winkel.

Verfsporen en viltstift


Met organische oplosmiddelen zoals aceton, spiritus, thinner enzovoort. kunt u moeilijke vlekken verwijderen. Deze producten tasten uw Meister laminaatvloer absoluut niet aan. Breng ze wel altijd op een doek aan en nooit rechtstreeks op de laminaatvloer zelf.

Bestelinformatie


Welkom op voordeellaminaatvloeren.nl De webwinkel voor laminaat en pvc vloeren en alles wat erbij hoort om de vloer makkelijk te kunnen plaatsen en af te werken.. Hieronder staat een uitgebreide uitleg over het gebruik van de webwinkel om u te helpen bij het zoeken naar een vloer en het plaatsen van uw bestelling.

Zoeken


U hebt op de website een aantal mogelijkheden om snel het artikel van uw keus te vinden:
Wanneer u exact weet welk artikel u wilt bestellen, vindt u dit het snelst door gebruik te maken van de zoekfunctie aan de rechterkantbovenkant van uw scherm. Vul (een deel van) de naam van het betreffende artikel in en klik vervolgens op enter.

Als u niet gericht op zoek bent naar een bepaald artikel, dan kunt u op de categorieën linksboven klikken en uw wensen eenvoudig selecteren. De website zal u direct alle resultaten tonen die aan uw wensen voldoen.
Bestelinformatie film

Productinformatie


Wilt u meer informatie over een bepaald artikel, klik dan op de afbeelding van uw keuze of klik op de tekst onder de afbeelding.

Bereken uw vloeroppervlak


Vul eenvoudig het aantal pakken in of het aantal vierkante meters. De prijs en de juiste betel hoeveelheid wordt direct getoond. Bereken bij een exact vloeroppervlak 5% snijverlies om de juiste hoeveelheid te bestellen.

Stel uw vloer samen


Plaats de artikelen van uw keuze in de winkelmand. U kunt onbeperkt de aantallen wijzigen en artikelen toevoegen en verwijderen. In de winkelmand worden direct de levertijd, de totaalprijs en de extra voordelen van bestellen bij voordeellaminaatvloeren zichtbaar. Is alles naar wens zal de website uw winkelmand onthouden en kunt u op een later tijdstip raadplegen of omzetten naar een bestelling.

Bestellen


Wilt u een artikel bestellen, klik dan op 'bestelling afronden'. Op het moment dat u dit doet gaat u naar de bestellijst, waar u o.a. kunt invullen naar welk adres het artikel en de factuur moeten worden verzonden of van waaruit u verder kunt winkelen. Als u uw gegevens heeft ingevuld en niet meer verder wilt winkelen, wordt u naar het betaaltraject geleid. U hebt op dat moment alleen uw winkelmandje gevuld, maar het artikel is nog niet gekocht en/of betaald!

Betalen


Op het moment dat uw winkelwagen compleet is rekent u uw bestelling af.
U vindt een (veilige) betaalmethode die bij u past. U kunt een keuze maken uit onderstaande opties:
- iDEAL (direct betalen via internetbankieren)
- Bank-overschrijving
- Pinnen (mobielpinapparaat is ook beschikbaar)

Wanneer u op uw scherm de mededeling krijgt dat wij uw opdracht hebben ontvangen, wordt deze verwerkt.
Tenzij de betaalprocedure niet succesvol is afgerond en/of bestelde artikelen nog niet, niet meer of tijdelijk niet op voorraad zijn, wordt uw bestelling binnen de aangegeven levertijd op het door u gekozen adres bezorgd.

Wij informeren u altijd over de status van uw bestelling vanaf de start tot aan het moment van afleveren op de locatie.