9.5/10 van 198 beoordelingen
Home | Laminaat | Meister DD 300 Noten 6945

Meister DD 300 Noten 6945

Meister Silent Touch DD 300


De som van alle vloeren, zo omschrijft Meister de nieuwste collectie genaamd Meister Silent Touch met type aanduiding Meister DD 300. En dat is ook zo!
De Meister Silent Touch Noten 6945 is een combinatie van laminaat en kunststof. Belangrijk is dat de vloer pvc-vrij is en geen weekmakers bezit, waardoor de vloer gegarandeerd gezond is om in ruimte te leggen waar geleefd wordt dit in tegenstelling met veel PVC vloeren.

Het oppervlak van de Meister Silent Touch Noten 6945 heeft zijn naam te danken aan de zachte toplaag die het geluid dempt en warm aan de voeten aanvoelt. Zacht maar wel ijzersterk! Meister klasseert de Silent Touch DD 300 collectie met een gebruikersklasse 33 (zeer hoog) met een garantie van 20 jaar.

De landhuisplanken vol variaties met het royale formaat van 215 x 21.6 cm planken plaatsen de Meister DD 300 Silent Touch vloer in de buitencategorie in uitstraling en in gemak! De 5 millimeter dikke Aquasafe-plaat is vormvast en naadloos te leggen. De vloer leggen gaat snel en eenvoudig met het gepatenteerde Multiclic-systeem en is bovendien zeer moeilijk ontvlambaar (BFL-S1) en makkelijk te reinigen.

Tip!

- Kom eens kijken in onze showroom om het decor Meister DD 300 Noten 6945 in het echt te bekijken.
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden
Makkelijk bestellen met video tips. Bekijk bestelinformatie
Bereken uw prijs
Adviesprijs       € 38,95 m²
Voordeelprijs € 32,95 m²
Prijs per pak a 3.250 m² € 107,09
Benodigd aantal m² / Aantal pakken    
/ Totaalprijs
€ 107,09

Meister DD 300 decorenBekijk de Meister DD 300 video

Meister DD 300 Noten 6945

logo Qshops
Technische informatie
Levertijd 5 dagen
Uitvoering Breedstrook
Randafwerking V4 - groef aan alle zijden
Fabrieksgarantie 20 jaar
Gebruikersklasse AC5 - Klasse 33
Afmetingen (l x b x d) 2150 x 216 x 5 mm
EAN nummer 4011138797249
Matlook
Vloerverwarming
   

Meister DD 300 Silent Touch design laminaatvloer


De eerste soepele 5mm click designvloer in lange planken formaat met een betrouwbaar clicksysteem, ook bij temperatuur veranderingen. 100% pvc-vrij, bevat geen ftalaten of andere weekmakers en is daarmee niet schadelijk voor de gezondheid.

De som van alle vloeren, zo omschrijft Meister de nieuwste collectie genaamd Silent Touch met type aanduiding Meister DD 300. En dat is ook zo! De Meister Silent Touch is een combinatie van een laminaat en PVC vloer. Van beide producten heeft Meister door jarenlange ervaring deze vloer ontwikkeld.

Meister brengt de vloer onder in de laminaatcollectie, maar had net zo goed onder de PVC collectie kunnen zijn. Kort omschreven is de toplaag van de vloer is kunststof maar dan zonder PVC, De belangrijkste reden is dat PVC vloeren risicovolle weekmakers bezitten en dat druist in tegen de filosofie die Meister hanteert. Nur das Beste!Het oppervlak van de Meister DD 300 Silent Touch heeft zijn naam te danken aan de zachte toplaag die het geluid dempt en voetwarm aanvoelt. Zacht maar wel ijzersterk! Meister klasseert de Silent Touch DD 300 collectie met een gebruikersklasse 33 met een garantie van 20 jaar.
De afmetingen zijn ook bijzonder, waarvan de dikte het meest in het oog springt. Slechts 5 mm dik. De vloer bestaat uit een AquaSafe kern met aan de onderzijde een tegenfineer om krom trekken te voorkomen. De toplaag is een speciale elastische folie, Silent Touch.

De landhuisplanken vol variaties met het royale formaat van 215 x 21.6 cm planken plaatsen de Meister DD 300 Silent Touch vloer in de buitencategorie in uitstraling en in gemak! De vloer leggen gaat snel en eenvoudig met het gepatenteerde Multiclic-systeem en is bovendien makkelijk te reinigen. Meister DD 300 Silent Touch is een vloer waar u ook na vele jaren qua schitterend uiterlijk, hoog weerstandsvermogen en eenvoudig onderhoud nog enthousiast over zult zijn.

Voorbereiden van de vloer


Vóór het openen moeten de pakketten laminaat acclimatiseren. Bewaar de pakketten hiervoor ongeveer 48 uur (in de winter ca. 3 à 4 dagen) in het midden van de ruimte waarin de vloer wordt gelegd. Bewaar de pakken niet in de nabijheid van vochtige gipsmuren of kort tevoren van nieuw behang voorziene wanden. Voordat u de laminaatvloer legt, moeten buitendeuren en ramen worden ingebouwd en alle schilder-en lakwerkzaamheden zijn beëindigd. De kamertemperatuur moet ongeveer 20°C (minimaal 15°C) bedragen, bij een relatieve luchtvochtigheid van ca. 50-60 procent. Meister vloeren vereisen een permanent woonklimaat van ca. 50–60 procent relatieve luchtvochtigheid bij een kamertemperatuur van ca. 20 °C. Controleer het laminaat n voor het leggen en bij daglicht op herkenbare fouten of schade, alsmede op kleur en structuur. Sorteer het laminaat vóór het leggen zodat u later het gewenste kleur- en structuurbeeld van de vloer behoudt. Bij reeds gelegde producten kan geen reclamatie worden ingediend!

De ondergrond van de te leggen vloer


De ondergrond van de te leggen vloer moet voor montage geschikt zijn in overeenstemming met de algemeen erkende regels van het vak. Deze moet dus droog, vlak, hard en schoon zijn. Het restvochtgehalte mag volgens de CM-methode bij minerale ondergronden maximaal 2% (bij vloerverwarming 1,8%), bij anhydride maximaal 0,5% (bij vloerverwarming 0,3%) bedragen.
Oneffenheden in de ondergrond van drie of meer millimeter op de eerste meter of van twee of meer millimeter per overige strekkende meter, moeten geëgaliseerd worden. Op elke minerale ondergrond moet kuipvormig een 0,2 millimeter dikke PE-folie als vochtbarrière worden gelegd. De banen moeten elkaar minstens 20 centimeter overlappen en worden afgeplakt aan de uiteinden van isotape.
Bij plaatsing in ruimtes zonder kelder eronder moet volgens de geldende voorwaarden voor hoogbouw (ter voorkoming van vochtschade) de vloerplaat ter plekke volledige bescherming bieden tegen vocht uit de grond.

U kunt Meister vloeren op een verschillende ondergrond, zoals bijvoorbeeld PVC-, linoleum- of stenen vloeren leggen, als deze oude ondergronden ten minste stevig zijn verlijmd en nergens zijn losgeraakt. Op dergelijke ondergronden moet echter wel eerst folie als tussenlaag worden aangebracht. Op bestaande houtplanken, hout constructiemateriaal, OSB vlakken, droogbouw elementen kan geen PE-folie kan als vochtbarrière worden gelegd. Vloerbedekking van textiel, zoals bijvoorbeeld tapijt of vilt moet niet alleen om technische maar vooral hygiënische redenen worden verwijderd.

Algemene aanwijzingen


Meister vloeren zijn niet geschikt voor montage in vochtige ruimtes (badkamer, sauna, stoomcabines). De vloer wordt zwevend en zonder verlijming gelegd. Door de Masterclic Plus-verbinding is het leggen snel en eenvoudig. De vergrendeling aan de korte zijde gebeurt door het leggen van de volgende rij. Bovendien is zij een waardevolle plaatsingshulp, want op deze manier komen de lamellen vanzelf in de juiste stand ten opzichte van elkaar. Til daarbij de lamel licht op en draai hem heel eenvoudig met de tand in de groef van de reeds gelegde lamel in.
Als uw te leggen oppervlak langer of breder is dan 10 meter langer of breder dan 6 meter, dan is een bewegingsvoeg absoluut noodzakelijk. Deze dekt u af met een overgangsprofiel. Belangrijk zijn deze voegen ook tussen twee aan elkaar grenzende ruimten, in deurdoorgangen, open doorgangen en in kamers met veel hoeken en nissen. Gebruik beslist een aanpassings- en afsluitprofiel voor fraaie overgangen bij aangrenzende, lagere oppervlakken resp. vloeren, of voor afsluitingen tegen hoger liggende aangrenzende drempels, tegels en dergelijke.
Traptreden kunnen worden afgesloten meteen trapkantprofiel. Let er bij het leggen op dat er bij alle wanden een afstand van minstens 10 millimeter wordt aangehouden. Houd ook rekening met deze afstand bij alle zuilen, verwarmingsbuizen, stalen deurkozijnen en dergelijke. Houten deurkozijnen kunnen zo nodig worden ingekort. Leg daarvoor een losse lamel met de bovenzijde naar beneden tegen het kozijn en zaag het kozijn langs de lamel af.

Uw nieuwe Meister laminaatvloer onderhouden


Het dagelijks onderhoud bestaat in feite enkel in het wegnemen van stof en losliggend vuil. Dit kan perfect droog gebeuren. Met een onderhoudset van het merk QuickStep kan u zowel droog als licht vochtig onderhouden. Bij het droog onderhoud neemt de microvezeldoek door zijn vorm en samenstelling alle vuil weg. Voor een meer intensieve reiniging volstaat een licht vochtig onderhoud. Bij licht vochtig onderhoud wordt de microvezeldoek bevochtigd met de waterverstuiver en een beetje Meister schoonmaakmiddel of u gebruikt een goed uitgewrongen dweil.
Laminaatvloeren met afgeschuinde v-groef is een uitsluitend droge reiniging aangeraden omdat bij een vochtige reiniging, vuil kan aankleven in de schuine kant en dit zal moeilijk te verwijderen zijn. Daarom moet u altijd eerst de vloer stofzuigen of met een microvezeldoek droog reinigen. Reinig nadien eventueel licht vochtig. Dweil altijd na met een droge microvezeldoek.

Onderhoudsmiddel / schoonmaakmiddel


Omdat er op laminaat, bij intensiever gebruik, een dunne laag vet gevormd kan worden is het beste Meister onderhoudsmiddel met water te gebruiken. Indien u veel op kousen loopt, als er kleine kinderen op de vloer spelen en rondkruipen of als er honden aanwezig zijn dan is dit veel meer het geval. Een geschikt onderhoudsproduct is een product dat geen lagen opbouwt, en dat niet agressief in de naden dringt en deze laat opzwellen. Meister onderhoudsmiddel is hiervoor speciaal ontwikkeld. In combinatie met de microvezeldoekjes staat deze garant voor een perfect en probleemloos onderhoud. Alle onderhoudsproducten zijn verkrijgbaar in onze online-winkel.

Verfsporen en viltstift


Met organische oplosmiddelen zoals aceton, spiritus, thinner enzovoort. kunt u moeilijke vlekken verwijderen. Deze producten tasten uw Meister laminaatvloer absoluut niet aan. Breng ze wel altijd op een doek aan en nooit rechtstreeks op de laminaatvloer zelf.

Bestelinformatie


Welkom op voordeellaminaatvloeren.nl De webwinkel voor laminaat en pvc vloeren en alles wat erbij hoort om de vloer makkelijk te kunnen plaatsen en af te werken.. Hieronder staat een uitgebreide uitleg over het gebruik van de webwinkel om u te helpen bij het zoeken naar een vloer en het plaatsen van uw bestelling.

Zoeken


U hebt op de website een aantal mogelijkheden om snel het artikel van uw keus te vinden:
Wanneer u exact weet welk artikel u wilt bestellen, vindt u dit het snelst door gebruik te maken van de zoekfunctie aan de rechterkantbovenkant van uw scherm. Vul (een deel van) de naam van het betreffende artikel in en klik vervolgens op enter.

Als u niet gericht op zoek bent naar een bepaald artikel, dan kunt u op de categorieën linksboven klikken en uw wensen eenvoudig selecteren. De website zal u direct alle resultaten tonen die aan uw wensen voldoen.
Bestelinformatie film

Productinformatie


Wilt u meer informatie over een bepaald artikel, klik dan op de afbeelding van uw keuze of klik op de tekst onder de afbeelding.

Bereken uw vloeroppervlak


Vul eenvoudig het aantal pakken in of het aantal vierkante meters. De prijs en de juiste betel hoeveelheid wordt direct getoond. Bereken bij een exact vloeroppervlak 5% snijverlies om de juiste hoeveelheid te bestellen.

Stel uw vloer samen


Plaats de artikelen van uw keuze in de winkelmand. U kunt onbeperkt de aantallen wijzigen en artikelen toevoegen en verwijderen. In de winkelmand worden direct de levertijd, de totaalprijs en de extra voordelen van bestellen bij voordeellaminaatvloeren zichtbaar. Is alles naar wens zal de website uw winkelmand onthouden en kunt u op een later tijdstip raadplegen of omzetten naar een bestelling.

Bestellen


Wilt u een artikel bestellen, klik dan op 'bestelling afronden'. Op het moment dat u dit doet gaat u naar de bestellijst, waar u o.a. kunt invullen naar welk adres het artikel en de factuur moeten worden verzonden of van waaruit u verder kunt winkelen. Als u uw gegevens heeft ingevuld en niet meer verder wilt winkelen, wordt u naar het betaaltraject geleid. U hebt op dat moment alleen uw winkelmandje gevuld, maar het artikel is nog niet gekocht en/of betaald!

Betalen


Op het moment dat uw winkelwagen compleet is rekent u uw bestelling af.
U vindt een (veilige) betaalmethode die bij u past. U kunt een keuze maken uit onderstaande opties:
- iDEAL (direct betalen via internetbankieren)
- Bank-overschrijving
- Pinnen (mobielpinapparaat is ook beschikbaar)

Wanneer u op uw scherm de mededeling krijgt dat wij uw opdracht hebben ontvangen, wordt deze verwerkt.
Tenzij de betaalprocedure niet succesvol is afgerond en/of bestelde artikelen nog niet, niet meer of tijdelijk niet op voorraad zijn, wordt uw bestelling binnen de aangegeven levertijd op het door u gekozen adres bezorgd.

Wij informeren u altijd over de status van uw bestelling vanaf de start tot aan het moment van afleveren op de locatie.