9.5/10 van 340 beoordelingenKlantenservice bereikbaar
tussen 9.00 en 20.00 uur

Tip: Draai jouw tablet een kwartslag voor betere weergave.
Home | Bezorgen
Bezorgen

Bezorgen

De werkelijke levering van je order vindt pas plaatst als onze chauffeur bij jou aanbelt. Het voorafgaande traject hebben we zo makkelijk en helder mogelijk proberen te maken en we zetten dit net zolang door totdat je vloer ligt en je tevreden op de bank zit.

De chauffeur is de belangrijkste schakel en het visitekaartje van ons bedrijf, hij zal de producten keurig afleveren in jouw huis en in het geval van een appartement de producten zo dicht mogelijk bij de trap of lift plaatsen. De chauffeur zal samen met jou de producten op kwaliteit en kwantiteit controleren dus mocht er onverhoopt iets niet volgens afspraak zijn direct in overleg gaan. Deze service is gratis vanaf orders met een verkoopwaarde vanaf € 500.00

Afleveren op zaterdag

We leveren standaard op doordeweekse dagen tussen 9:00 en 17:00 uur in Nederland. (exclusief wadden eilanden) De keuze voor de afleverdag bepaal jij en wij bellen, mailen of sms-en de verwachte aankomsttijd van onze chauffeur een werkdag voor levering aan je door. We hanteren een tijdframe van slechts 2 uur zodat jij zo min mogelijk tijd kwijt bent. Exacter kunnen we het niet plannen maar we kunnen jou helpen met een belletje ongeveer 30 minuten voor aflevering, ook dit doen we graag en geheel gratis voor jou.

Zaterdag leveringen zitten ook in ons pakket en daarvoor berekenen we een toeslag van € 50.00. Heeft jouw vloer een waarde van € 2500.00 of hoger nemen wij deze extra bezorgkosten graag voor onze rekening. Heb jij meer wensen wat betreft de aflevering van de vloer op 3-hoog achter, op zondagavond tijdens studiosport of in het buitenland, neem dan contact met ons op via telefoon, mail of whatsapp en kunnen we overleggen hoe we dit zo goed en voordelig mogelijk kunnen verzorgen. We helpen je graag!

Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren